ZAHRADNÍ SET – HLINÍKOVÁ VARIABILNÍ SESTAVA OLYMPIA 1 PRO 2-4 OSOBY S AKÁCIÍ 175X245CM
Kód 35130_OLYMP1_K
Materiál Dural (hliník) a akácie
Barva Šedá
Funkce Odpočinková
Konstrukce z Duralu (hliník)
Počet míst 3
Počet stolů 1
Polstry Ano
Barva polstrů Světle šedá
29 990,00 Kč Původní cena: 32 990 Kč Ušetříte: 3 000 Kč
POPIS

Hliníkový zahradní nábytek - variabilní sedací souprava Olympia kombinuje čistý design hliníkové konstrukce doplněné o dřevěné prvky z FSC certifikovaného akáciového dřeva ze šetrně obhospodařovaných lesů. Výsledkem je velmi elegantní kompaktní zahradní sedací souprava. Tento vysoce odolný, moderní zahradní set s variabilním konferenčním stolkem skýtá velmi pohodlné posezení pro 2-4 osoby, je určený k odpočinku na zahradě, terase, u bazénu. Chcete-li na vlastní zahradě zažívat pocit, že jste na dovolené, uvelebte se při slunném dni v zahradním setu Olympia.

Obrovskou výhodou této zahradní sestavy je až neuvěřitelná variabilita. Sedačku tvoří dva samostatné stejné díly a díky tomu, že se zádové opěrky jednoduše nasadí na jejich konstrukci, bez šroubování, dokážete si sami během 1-2 minut sedačku přeskládat podle aktuální potřeby. Jde tak vytvořit tři druhy rohových sedacích souprav, sestavu, která má dvě sofy proti sobě, zahradní postel nebo dva otomany. My jsme přišli na 6 rozdílných variant, které jsme přidali do fotogalerie, ale třeba Vás napadne i nějaká další. Variabilní je též stolek, který má nožičky jak na širší, tak užší straně, a může tak sloužit buď jako konferenční stolek, anebo jako stolek servírovací (na výšku).

Tento hliníkový zahradní nábytek má pevnou, svařovanou konstrukci vyrobenou z tlustostěnného duralu. Tato slitina hliníku je nereznoucí, lehká, ale mnohem pevnější a tvrdší než samotný hliník. Konstrukce zahradního nábytku je práškově lakována populární a praktickou šedou barvou.

Části zahradního setu jsou obloženy lamelami z akáciového dřeva. Mezi lamelami jsou ponechány otvory pro odvod vody. Toto dřevo je vhodné pro zachování jeho vlastností dvakrát ročně impregnovat olejem na akáciové dřevo. Čistěte jej pouze vlažnou mýdlovou vodou, bez agresivních čistících prostředků. Po čištění dřevo opláchněte čistou vodou a vytřete do sucha.

Sedací polstr této zahradní sedací soupravy má kvalitní 10cm vysokou výplň z husté pěny, která je používána do matrací. Sedací polstry mají úchytky se suchým zipem pro upevnění ke konstrukci sedačky.

Polstry jsou potaženy voděodolnou tkanou látkou s nanovláknem impregnovanou teflonem, která je příjemná na dotek. Potahy jsou snímatelné a pratelné na 30°C bez aviváže. Barva polstrů je světle šedá, praktická na údržbu.

K sedací soupravě je také možno přikoupit krycí plachtu, která nábytek ochrání před zašpiněním a vlivy počasí.

Rozměry:

Celý zahradní set má rozměr 175cm (pravá strana při pohledu zepředu) x 245cm (levá strana při pohledu zepředu)

  • hloubka: 70cm
  • výška s polštáři: 83cm
  • výška sedu: 31cm + 10cm polstr
  • hloubka sedu: 50cm po odečtení zádového polstru
  • výška zádové opěrky s polštářem 40cm
  • tloušťka bohatě vyplněného zádového polštáře osciluje mezi 10-18cm

Každý ze dvou sedacích dílů má sedací plochu dlouhou 140cm a 35cm odkladní plochy vykládané akáciovým dřevem.

stůl v poloze konferenční:

  • šířka: 70cm
  • hloubka: 35cm
  • výška: 40cm

stůl v poloze servírovací:

  • šířka: 35cm
  • hloubka: 40cm
  • výška: 70cm

Tento hliníkový zahradní nábytek dodáváme kvůli dopravě v demontu. Ale není třeba se děsit několikahodinové frustrace nad nekonečným návodem k sestavení. Montáž spočívá v přišroubování nohou k oběma sedacím částem celkem 16 šrouby, spojovací materiál včetně klíčů je přiložen, sestavení je velmi jednoduché a rychlé. Zádové opěrky pouze nasadíte na jejich konstrukci tam, kde zrovna potřebujete. Sedací díly pak k sobě připevníte 2 přiloženými nasunovacími sponami v takové poloze, kterou zrovna potřebujete.

Doprava v rámci ČR zdarma!

Důležité upozornění: Barva zahradního nábytku, případně polstrů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho zobrazovacího zařízení.

Náš zahradní nábytek Vám rádi ukážeme v našich showroomech v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH