PLOTOVÁ ROHOŽ 90X500CM, SVĚTLE HNĚDÝ UMĚLÝ RATAN + STAHOVACÍ PÁSKY
Kód RD01590
Materiál Umělý ratan
Délka 500 cm
Výška 90 cm
Barva Světle hnědá
1 990,00 Kč momentálně nedostupné
POPIS

Odolná plotová rohož slouží jako clona na plotě nebo balkonu. Tato plotová rohož je vyrobena v EU z originálního umělého ratanu - 100% recyklovatelného polyethylenu. Tento umělý ratan není recyklát, ale panenský materiál, obsahující UV filtr, ratanová clona je velmi odolná a bez problému zvládá veškeré vlivy počasí v našem prostředí, včetně zimních podmínek. Průplet z umělého ratanu je realizován strojově, je proto pravidelný a úhledný. Při procesu proplétání jednotlivých proužků umělého ratanu je každé dotykové místo, kde se proužky vzájemně kříží, velmi pevně svařeno. Díky tomu je ratanová rohož pevná, netrhá se, nerozpadá se ani se netřepí - pevností a kvalitou vůbec o několik úrovní převyšuje levné čínské rohože, které jste možná viděli v hobbymarketech. Tuto clonu z umělého ratanu je proto možné libovolně stříhat nůžkami nebo řezat podle potřeby. Další výhodou této plotové rohože je fakt, že je pohledová z obou stran. Průplet je skutečně hustý, tato ratanová clona poskytne svým majitelům naprosté soukromí před zvědavými zraky sousedů. A přitom dobře vypadá, jak z Vaší strany, tak z venku - viz fotogalerie.

Na zábradlí balkonů nebo kovový plot se rohož připevňuje stahovacími páskami. K této plotové rohoži od nás dostanete 100 stahovacích pásek hnědé barvy 200 x 2,5mm. V případě připevnění ratanové clony na dřevo je možné použít tenké vruty s většími podložkami anebo nastřelovací spony. Ve všech případech doporučujeme uchytit plotovou rohož alespoň na 4 místech vertikálně s pravidelným odstupem a opakovat to po každých 20-25cm v horizontálním směru. Tím zajistíte dobré vypnutí ratanové clony po celé její délce.

Plotovou zástěnu z umělého ratanu můžete omývat vlažnou mýdlovou vodou hadříkem, houbičkou nebo i kartáčem. Jinak se o ni není potřeba starat ani ji uklízet na zimu.

Pokud potřebujete jiný rozměr plotové rohože z umělého ratanu, než jaký máme v běžné nabídce, rádi Vám zajistíme výrobu na míru podle Vašich požadavků. Neváhejte nás kontaktovat pro cenovou kalkulaci.

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH