HOUPACÍ LEHÁTKO CHIKITA S KOLEČKY, ŠEDÉ
Kód 770558_CHIKITA_K
Barva Šedá
Funkce Odpočinková
Konstrukce z Oceli
Počet míst 1
Nosnost 150 kg
Šířka lehátka 98
Délka lehátka 209
4 490,00 Kč
POPIS

Zahradní lehátko Chikita je pohodlné houpací lehátko pro letní pohodu a odpočinek na zahradě, terase nebo u bazénu. Jedná se o originální, designový zahradní nábytek - lehátko, na kterém se můžete pohupovat v podélném směru.

Toto houpací lehátko má robustní ocelový rám, díky němuž je konstrukce pevná a stabilní. Ocel je elektroforeticky lakována, což je pokročilý, moderní proces ošetření povrchu kovu a oproti běžnému práškovému lakování je odolnější. Na konstrukci lehátka jsou kolečka pro snadnější přemisťování. Převrácení lehátka brání na straně u hlavy právě kolečka, na straně u nohou jsou bezpečnostní zarážky.

Textilie na tomto zahradním lehátku je pružná a jemná, příjemná na dotek. Přitom bez problému odolává vlivům počasí, je odolná. Lehátko je plně uzpůsobeno k venkovnímu použití, ale na zimu jej doporučujeme uklidit nebo alespoň zakrýt nepromokavou plachtou. Prodloužíte tak životnost tohoto originálního houpacího lehátka.

Rozměry:

Lehátko:

  • celková šířka: 98cm
  • délka: 209cm
  • výška: 74cm

Z přepravních důvodů zasíláme houpací lehátko v demontu. Montáž je velmi snadná, zabere 5 minut. Není potřeba žádné nářadí ani šrouby, konstrukce má zaklikávací systém.

Důležité upozornění: Barva nábytku, případně polstrů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našich showroomech v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH