HLINÍKOVÝ NÁBYTEK:STŮL JERSEY 160CM PÍSKOVÝ A 6 DESIGNOVÝCH KŘESEL JASPER
Kód AS-160S_JASPERD_K
Funkce Jídelní
Konstrukce z Duralu (hliník)
Počet míst 6
Počet stolů 1
Deska stolu Obdélník
34 990,01 Kč
POPIS

Hliníkový zahradní nábytek - tato zahradní jídelní sestava je perfektní sezení určené k venkovnímu stolování na zahradě, terase či u bazénu. Tento zahradní set nabízí příjemné posezení pro 6 osob, sestává z obdélníkového zahradního stolu Jersey dlouhého 160cm a šesti designových křesel Jasper. Hliníkový zahradní nábytek je bezúdržbový a velmi odolný proti vlivům počasí - nemusíte se o něj starat, namísto toho, aby vás okrádal o čas, umožní vám příjemné a bezstarostné stolování na čerstvém vzduchu.

Zahradní stůl Jersey má rám z hliníku a deska stolu je vyrobena z polywoodu. Polywood použitý k obložení desky stolu je plastovou napodobeninou dřeva pískové barvy. Poskytuje tak majitelům tohoto zahradního nábytku kouzlo dřeva, ale nevyžaduje přitom náročnou údržbu, jako přírodní dřevo – stačí ho občas omýt mýdlovou vodou. Polywood je vyroben z recyklovaného plastu a sám je též recyklovatelný.

Tento hliníkový zahradní nábytek má pevnou, svařovanou konstrukci vyrobenou z tlustostěnného duralu. Tato slitina hliníku je nereznoucí, lehká, ale mnohem pevnější a tvrdší než samotný hliník. Konstrukce zahradního nábytku je práškově lakována šedou barvou.

Díky tomu, že zahradní stůl má nohy přímo v rozích, je prostor pro stolování maximálně využit. Tento moderní zahradní stůl je zcela bezúdržbový a můžete ho mít venku 365 dní v roce za každého počasí. K tomuto velkému zahradnímu stolu se pohodlně vejde 6 dospělých.

Tento hliníkový zahradní stůl dodáváme kvůli dopravě nesestavený – deska stolu a nohy jsou v balení samostatně. Není třeba se děsit několikahodinové frustrace nad nekonečným návodem k sestavení. Montáž spočívá jen v přišroubování nohou k desce zahradního stolu, spojovací materiál včetně klíčů je přiložen, sestavení je velmi jednoduché a rychlé.

Rozměry zahradního stolu Jerry

  • délka: 160cm
  • šířka: 90cm
  • výška: 74cm

Designové křeslo Jasper je perfektní sezení určené nejen do interiéru, ale i k venkovnímu stolování na zahradě, terase či u bazénu. Toto designové křeslo je bezúdržbové a odolné proti vlivům počasí - nemusíte se o něj starat, namísto toho, aby vás okrádalo o čas, umožní vám příjemné a bezstarostné stolování na čerstvém vzduchu.

Toto unikátní zahradní křeslo má skořepinové sedadlo odlité z pevného, odolného plastu. Konstrukce sedadla je robustní, tloušťka speciálního plastu osciluje mezi 10-8mm. Díky tomu celé křeslo váží 6,5kg a má zvýšenou nosnost 150kg. Křeslo má elegantní tmavě šedou barvu.

Celé sedadlo designového křesla Jasper, včetně zádové opěrky a područek, je pokryto otvory, které zajišťují odvětrání a zajišťují, že se v tomto křesle nebudete potit. Tyto otvory mají i další funkce ve vztahu k vlivům počasí. Voda z letní přeháňky jimi rychle odteče a křeslo brzy uschne. Zároveň jimi snadno projde vítr a nerozfouká Vám křesla po zahradě. Designové křeslo Jasper na první pohled zaujme jemnou elegancí a díky svým rozměrům, nosnosti, mírně zvýšenému sedu a ideálnímu sklonu zádové opěrky je velmi pohodlné. Kdo ho jednou vyzkouší, bude Vám ho závidět.

Rozměry zahradního křesla Jasper

  • šířka křesla: 56cm
  • hloubka křesla: 60cm
  • výška křesla: 82cm
  • výška područek: 67cm
  • výška područek od sedu: 23cm
  • výška sedu: 46cm
  • šířka sedu: 51cm
  • výška zádové opěrky od sedu: 38cm
  • hloubka sedu: 48cm

Z přepravních důvodů dodáváme toto křeslo v demontu - zvlášť sedák a nohy. Montáž je rychlá a jednoduchá, osmi šrouby připevníte nohy k sedáku. Spojovací materiál a nářadí jsou součástí balení.

DÁREK

Jako poděkování za nákup od nás k zahradnímu setu dostanete zdarma ochranný nanotechnologický sprej Nanoway. Tato pokročilá nanotechnologie byla vyvinuta speciálně na ochranu plastu před UV zářením a znečištěním. Pokud jsou designová křesla Jasper používána ve venkovním prostředí, je nutné je 2x ročně ošetřit nástřikem tímto ochranným sprejem, stejně tak desku stolu z polywoodu. Tento ochranný sprej, který též můžete zakoupit v našem e-shopu, lze vnímat jako ekvivalent opalovacího krému pro plastové části zahradního nábytku.

K zahradní sestavě doporučujeme přikoupit ochrannou plachtu, kterou naleznete v kategorii Ostatní/Krycí plachty. Plachta spolehlivě ochrání zahradní nábytek nejen před deštěm, ale i před UV zářením.

Doprava v rámci ČR zdarma!

Důležité upozornění: Barva zahradního nábytku se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho zobrazovacího zařízení.

Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našich showroomech v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.

 

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH